DE REISKAART

De Reiskaart Vervoer voor Elkaar

De doelstelling van het initiatief de Reiskaart is om passend vervoer voor iedereen aan te bieden, dat bijdraagt bij aan de zelfredzaamheid van de client, het reduceren van klimaatkilometers en het beheersbaar houden van de kosten. Ook biedt de Reiskaart oplossingen voor het gebrek aan chauffeurs.

Het product
De Reiskaart gaat verder dan een handig tool voor het maken van een vervoerskeuze. Het is een manier van werken en geeft aanzet tot een cultuuromslag binnen een organisatie. De Reiskaartgedachte is gebaseerd op het motto: Hoe meer keuzes hoe meer mogelijkheden. Het systeem met de meeste mogelijkheden wint altijd! Hierbij worden krachten gebundeld van alle Reiskaartdeelnemers. Daarnaast is er oog voor de eigen specifieke organisatie met regionale vervoersmogelijkheden. Door te meten en vervoersgegevens te analyseren wordt de Reiskaart verrijkt met stuurinformatie en onderliggend beleid.

Geïnteresseerd?
Wil je ook meedoen en lid worden van de Reiskaart-community, stuur dan een mail naar vervoer@goedcontractbeheer.nl!

Dit initiatief wordt ondersteund door Stichting Vervoer Voor Elkaar.

 

 

 

Contact

Neem voor meer informatie over het project contact met ons op.

Meer projecten

Ontdek al onze projecten op het gebied van mobiliteit en duurzame inzetbaarheid. Op onze project pagina vindt u een compleet overzicht van wat Vervoer voor Elkaar doet om organisaties en overheden vooruit te brengen.

Andere_projecten_550x350