De Reiskaart – Passend vervoer voor iedereen

De Reiskaart

De doelstelling van het initiatief de Reiskaart is om passend vervoer voor iedereen aan te bieden, dat bijdraagt bij aan de zelfredzaamheid van de client, het reduceren van klimaatkilometers en het beheersbaar houden van de kosten. Ook biedt de Reiskaart oplossingen voor het gebrek aan chauffeurs.

Het product

De Reiskaart gaat verder dan een handig tool voor het maken van een vervoerskeuze. Het is een manier van werken en geeft aanzet tot een cultuuromslag binnen een organisatie. De Reiskaartgedachte is gebaseerd op het motto: Hoe meer keuzes hoe meer mogelijkheden. Het systeem met de meeste mogelijkheden wint altijd! Hierbij worden krachten gebundeld van alle Reiskaartdeelnemers. Daarnaast is er oog voor de eigen specifieke organisatie met regionale vervoersmogelijkheden. Door te meten en vervoersgegevens te analyseren wordt de Reiskaart verrijkt met stuurinformatie en onderliggend beleid.

Geïnteresseerd?

Wil je ook meedoen en lid worden van de Reiskaart-community, stuur dan een mail naar vervoer@goedcontractbeheer.nl!

Dit initiatief wordt ondersteund door Stichting Vervoer Voor Elkaar.

Samenwerken aan projecten?

Op basis van projectaanvragen werken wij samen met vrijwilligersorganisaties en het bedrijfsleven om mobiliteit te verbeteren. Heeft u een concreet project of wilt u hier eens over van gedachten wisselen? Laat het ons weten!

Logo VvE wit

Vervoer voor Elkaar is een onafhankelijke stichting die zich inzet voor het bevorderen van mobiliteit.

Contact

Stichting Vervoer voor Elkaar
Auroralaan 33a
7321 BN Apeldoorn

Johan Elsinga (voorzitter) : 06 - 45 14 68 47
Rob van Hengel (secretaris): 06 - 36 05 65 76