OVER ONS

Vervoer voor Elkaar staat voor het mogelijk maken van vervoer voor iedereen, op een verantwoorde manier. Wij zoeken de verbinding met mensen en bedrijven om mobiliteit te stimuleren en werkomstandigheden te verbeteren.

Vervoer voor Elkaar verbetert mobiliteit en arbeid

Vervoer Voor Elkaar

Vervoer Voor Elkaar is een onafhankelijke stichting die zich inzet voor het bevorderen van mobiliteit. Wij adviseren, ondersteunen en (mede-)financieren bij onderzoeken en projecten op het gebied van gezondheid en vervoer. Wij brengen vrijwilligers en hulpbehoevenden samen om zo passende vervoersoplossingen te vinden.

Daarnaast zetten we ons in voor de verbetering van de werkomstandigheden binnen het beroeps- en vrijwilligersvervoer. In onze projecten zoeken we veelvuldig de samenwerking met het bedrijfsleven en de overheid.

Missie_300x300

Missie

“Vervoer voor Elkaar staat voor het mogelijk maken van vervoer voor iedereen, op een verantwoorde manier. Wij zoeken de verbinding met mensen en bedrijven om mobiliteit te stimuleren en werkomstandigheden te verbeteren.”

Visie_300x300

Visie

Wij geloven dat vervoer de kwaliteit van leven verbetert door mensen met elkaar te verbinden. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat iedereen recht heeft op goed vervoer en goede werkomstandigheden. Reizigers moeten zich kunnen verplaatsen en werknemers moeten op een verantwoorde manier kunnen werken. Wij zetten ons in voor een toekomst waarin iedereen kan profiteren van voldoende vervoersmogelijkheden en waarin werkomstandigheden juist zijn voor iedere werknemer, betaald of vrijwillig.

Kernwaarden_300x300

Kernwaarden

ONZE STICHTING

Vervoer Voor Elkaar is een onafhankelijke stichting welke zich inzet voor het bevorderen van mobiliteit. Wij adviseren, ondersteunen en (mede-)financieren bij onderzoeken en projecten op het gebied van gezondheid en vervoer.

Diensten

Bekijk wat wij voor uw bedrijf en medewerkers kunnen betekenen.

Projecten

Ontdek onze projecten op het gebied van mobiliteit en duurzame inzetbaarheid.

Contact

Neem voor meer informatie of een project direct contact met ons op.

ONZE ADVISEURS

Johan Elsinga

Johan Elsinga
Voorzitter
johan@vervoer-voor-elkaar.nl

Rob van Hengel

Rob van Hengel
Secretaris
rob@vervoer-voor-elkaar.nl

Frank-van-Rozendaal_300x300

Frank van Rozendaal
Penningmeester
frank@vervoer-voor-elkaar.nl

Ewoud Modderman

Ewoud Modderman
Bestuurslid
ewoud@vervoer-voor-elkaar.nl

Afra_600x600

Afra Bossink
Bestuurslid
afra@vervoer-voor-elkaar.nl

Anne_broersma_zw_600x600

Anne Broersma
Bestuurslid
anne@vervoer-voor-elkaar.nl

Hanny 04

Hanny Geerts
Bestuurslid
hanny@vervoer-voor-elkaar.nl