DIENSTEN

Wij werken samen met professionele organisaties en voeren onderzoeken en projecten uit ter verbetering van de mobiliteit en duurzame inzetbaarheid.

Onderzoek naar mobiliteit en duurzame inzetbaarheid

Onderzoek & projecten

We voeren onderzoeken en projecten uit ter verbetering van bestaande en nieuwe vervoersmogelijkheden en werkomstandigheden. Wij werken hierin samen met professionele organisaties uit het bedrijfsleven en de overheid.

In de projecten die we uitvoeren vervullen wij een adviserende en sturende rol. Wij dragen verantwoording voor het project, de uitvoer en de (mede-)financiering.

Onze projecten verbeteren de mobiliteit in de breedste vorm: van aangepast vervoer tot beroepsvervoer, van vrijwilliger tot werknemer.

WAT WE DOEN

Door onze lange historie hebben we meerdere specialisaties opgebouwd. Deze specialisaties passen wij toe om onze projecten succesvol tot uitvoering te brengen en stellen onze opdrachtgevers in staat om hun vraagstukken op te lossen

Adviseren

Wij adviseren bedrijven, overheden en vrijwilligersorganisaties over gedegen en passende oplossingen voor hun mobiliteitsvraagstukken.

Kennis

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring binnen de vervoerssector en delen deze kennis ter verbetering van mobiliteit en werkomstandigheden.

Financiering

Wij financieren projecten die de mobiliteit en duurzame inzetbaarheid aantoonbaar verbeteren en aansluiten bij onze doelstellingen.

ONZE DOELEN

Met onderzoeken en projecten streeft Vervoer voor Elkaar altijd de onderstaande doelen na.

Doelen_300x300

Verbeteren werkomstandigheden en werkdruk

Doelen_300x300

Verbeteren bestaand vervoer

Doelen_300x300

Stimuleren van mobiliteit voor ouderen

Doelen_300x300

Bevorderen van veiligheid in het vervoer

Doelen_300x300

Samenwerking met vrijwilligers (organisaties)