Website VervoerVoorMij.nl komt eraan

Website Vervoer Voor Mij komt eraan

Vervoer voor Elkaar werkt met enkele partners aan een nieuw online platform voor aanvullend vervoer: Vervoer Voor Mij. Onder het motto ‘mobiliteit is meedoen’ brengt www.vervoervoormij.nl al het aanvullende vervoer van deelnemende gemeenten in kaart.

Mobiliteit is geen doel op zich, het is een middel om mee te kunnen doen in de samenleving. Wanneer je je niet kan verplaatsen wordt je wereld klein en heb je meer kans op eenzaamheid. Omdat mobiliteit niet voor iedereen vanzelfsprekend is, brengen we met deze website alle vervoersmogelijkheden bij elkaar. Zo kunnen inwoners, hulpverleners en mantelzorgers zien welke mogelijkheden er zijn om bijvoorbeeld een bezoekje aan familie of vrienden mogelijk te maken.

VervoerVoorMij.nl brengt al het aanvullende vervoer in deelnemende gemeenten samen op één website. De website helpt gemeenten om zoveel mogelijk inwoners mee te laten doen in de maatschappij en daarmee de zelfredzaamheid te verbeteren en eenzaamheid tegen te gaan. De website is direct toegankelijk voor thuiszorg, wmo-consulenten en andere zorgverleners om zo kwetsbare groepen te helpen.

Naar verwachting is de website begin Q2 van 2024 live met de eerste gemeenten. Wil je meer weten of op de hoogte blijven, ga dan naar www.vervoervoormij.nl en meld je aan voor een alert als we live zijn.

Logo VvE wit

Vervoer voor Elkaar is een onafhankelijke stichting die zich inzet voor het bevorderen van mobiliteit.

Contact

Stichting Vervoer voor Elkaar
Auroralaan 33a
7321 BN Apeldoorn

Johan Elsinga (voorzitter) : 06 - 45 14 68 47
Rob van Hengel (secretaris): 06 - 36 05 65 76